Redaksjonen i Kirkenes By består av tre journalister.

Tor Sandø (52), leder for Kirkenes By

Tor er fra Trondheim, men har bodd i Sør-Varanger store deler av sitt voksne liv. I brorparten av disse årene har han vært journalist, først i nærradioen Radio Pasvik på 90-tallet, deretter 24 år i Sør-Varanger Avis, og nå har han jobbet i Finnmarken siden høsten 2018. Tor er brennende engasjert for sport, men er også glad i å snakke med folk og finne deres historie. Nå skal han lede Finnmarkens satsing på Kirkenes By på fulltid.

Tips Tor ved å sende e-post til [email protected] eller ringe 952 45 695.

Stian Hansen (33), journalist

Også Stian er opprinnelig fra Trondheim. Han flyttet til Vadsø for å jobbe som journalist i 2011. Han har erfaring fra NRK, og startet sin karriere i Finnmarken på vadsøkontoret. I 2015 reiste han over fjorden til Sør-Varanger, og har siden da vært journalist ved kirkeneskontoret. Stian er opptatt av næringsliv, og følger tett det som rører seg av stort og smått blant kommunens bedrifter. Han er opptatt av å fortelle historiene som skjuler seg bak tallene, og møter gjerne folk der de bruker mest tid, nemlig på jobb. Dette tar han med seg inn i arbeidet i Kirkenes By, der han skal jobbe som journalist i halvparten av sin arbeidstid. Resten av tida er han frontsjef for iFinnmark.no.

Tips Stian ved å sende e-post til [email protected] eller ringe 936 26 368.

Vilde Øines Pedersen (24), journalist

Vilde er fra Alta, men sier hun trives best i Øst-Finnmark. Hun er relativt nyutdannet journalist fra Universitetet i Bodø, men har allerede opparbeidet seg erfaring både fra NRK, Altaposten og Sør-Varanger Avis. Høsten 2019 begynte hun jobben som journalist i Finnmarken, og er nå en del av redaksjonen i Kirkenes By. Også hun skal dele tiden sin mellom den lokale satsingen og iFinnmark. Vilde er en nyhetsjeger, som brenner for de sakene som setter dagsorden og kan gjøre en forskjell.

Tips Vilde ved å sende e-post til [email protected] eller ringe 974 77 087.