Han er den nye havnesjefen i Kirkenes

TAR OVER: Terje Jørgensen starter i ny jobb.

TAR OVER: Terje Jørgensen starter i ny jobb. Foto:

Eivind Gade Lundlie har sagt opp stillingen som havnesjef i Kirkenes. Terje Jørgensen har fått jobben og vil tre inn i stillingen den 4. januar.

Jørgensen har i dag stillingen som daglig leder i Særforbundenes Fellesorganisasjon. Han er økonomiutdannet fra Sjøkrigsskolen og har arbeidserfaring fra blant annet Forsvaret, Kultur og kirkedepartementet samt forskjellige stillinger i norsk idrett, ifølge en pressemelding.

– Terjes økonomiske utdanning og allsidige arbeidserfaring både innen økonomi, ledelse, logistikk og koordinering av komplekse prosjekter vil komme til god nytte som havnesjef i Kirkenes. Terje har også erfaring med internasjonalt arbeid og arbeid med strategi og utvikling, sier leder i havnestyret Marius Møllersen i en pressemelding.