Gå til sidens hovedinnhold

Rykket ut til ulykke i tunnelinngang

Skal måle friksjon i veibanen før tunellen åpner igjen.

(iFinnmark)

En bil og tre personer skal være involvert i en trafikkulykke ved inngangen til Trifontunnellen på E105 på Elvenes.

Det melder politiet i Finnmark på Twitter.

Nødetatene rykker ut til stedet.

Ifølge politiet i Finnmarks operasjonssentral fikk de melding om ulykken cirka klokken 12:35.

Like etter klokken 13 sier oppdragsleder Stein Kristian Hansen i Finnmark politidistrikt til iFinnmark at de tre involverte i ulykken er tatt med av ambulanse til helsesjekk.

– Det er ikke meldt om noen skader, men de er tatt med på sjekk, sier han.

Veientreprenør er nå på stedet for å rydde kjørebanen og for å måle friksjon i veibanen.

– Tunnellen er stengt for øyeblikket, men det er omkjøring fram til veibanen er ryddet og forholdene sjekket.

Politiet melder klokken 13:38 at de tre involverte er tatt med til Kirkenes sykehus for helsesjekk. Det vil bli strødd i veibanen før tunellen åpner igjen.

.